Szeretné tudni, milyen a Balaton? Egy szóval: páratlan, csodálatos, káprázatos.
Vagy a kérdésre kissé részletesebben válaszolva:
A természetet itt az Isten jó kedvében teremtette. A vulkanikus hegyekkel ölelt tó lenyűgözi a magyar és külföldi turistákat egyaránt. Itt a Balaton ÉNY-i partján, a Keszthelyi-hegység lankáin fekszik Vonyarcvashegy.
A közelben található a tópart legrégebbi városa, Keszthely (5 km), a híres hévízi gyógyfürdő (11 km), a zalakarosi termálfürdő (30 km).
Vonyarcvashegyen található a környék legkedveltebb és legnagyobb strandja, mely részben homokos partszakaszával és sekély vizével ideális a kisgyermekes családok részére is. A fürdés és úszás mellett lehetőség van szörfözni, vízisíelni, vízibiciklizni, csónakázni, horgászni a tóban. A strandon óriáscsúszda, strandröplabda pálya, focipálya, játszótér, netkávézó, több butik, sok büfé található.
További szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek a faluban: lovaglás, tenisz, minigolf, bóling, biliárdszalon, szabadtéri mozi, disco, játékterem, folklór programok, zenés szórakozóhelyek, bornapok. A kerékpáros túrák kedvelőit a Balaton körüli kb. 200 km-es kerékpárút várja.
Töltse el Ön is a szabadságát a Balaton egyik legszebb vidékén, Vonyarcvashegyen!
A szállás kiválasztásához tekintse meg fotó- és videogalériánkat!
A beköszöntő videón (6 Mb).